Openhartigheid en herkenning.

Vroeger kon ik niet thuis zijn, veel teveel onrust. Hoewel van een (t)huis vaak geen sprake was. Nu zegt mijn echtgenote:’ Je raakt steeds meer en meer in een fase van zen.’ Dit omdat ik stiller en stiller word. Meer en meer in mezelf indaal. Dat is niet alleen prettig. Soms mis ik de reuring van vroeger. Het ouder worden met de Ziekte van Parkinson, hartfalen en altijd rugpijn geeft ook een gedwongen stilte die niet prettig is. Door deze klachten ben ik vaak erg moe. Dat is onprettig. Gelukkig ben ik opgeruimd van aard en kan ik in mijn schrijverijen mijn ei kwijt. Zoals ik nu met u doe. Voor sommigen is mijn openhartigheid storend. Voor anderen herkenning. Zo heeft iedere medaille twee kanten.

Rik Bronkhorst.

Auteur: Tussen ratio en redelijkheid.

Auteur, graficus, dichter, kunstenaar, levenskunstenaar balancerend tussen geloof en wanhoop. Schepper van kunst en gedachten voor zoekers en zieners die de droom levend houden. "I have a dream", riep vrijheidsstrijder Martin Luther King en zo is het. Want wie leeft zonder dromen is al verslagen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s