De zon schijnt!

De zon schijnt op maandagochtend. Laat dat nou enorm helpen tegen de maandagochtendblues! Tevens ben ik al veertien dagen geleden gestart met twee pilletjes melatonine ’s avonds om acht uur voor de nacht. Ik slaap hierdoor rustiger en dieper en sta ’s morgens gezonder op. En nu schijnt de zon ook nog. Prachtig vriezend winterweer zonder veel wind. Dat mag voorlopig wel zo blijven. ’s Middags om vier uur geen Cup a Soup, maar een glaasje witte port tegen de kou. Zo komt deze dreumes wel de winter door.

Rik Bronkhorst.

Auteur: Tussen ratio en redelijkheid.

Auteur, graficus, dichter, kunstenaar, levenskunstenaar balancerend tussen geloof en wanhoop. Schepper van kunst en gedachten voor zoekers en zieners die de droom levend houden. "I have a dream", riep vrijheidsstrijder Martin Luther King en zo is het. Want wie leeft zonder dromen is al verslagen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s