Tussen droom en daad.

Soms verdwaal ik in mijn gedachten. Wat is er verandert in het heden dat het verleden niet wil kennen? Gemis van opwellende verlangens aan vrijheid en jeugdige overmoed? Toch is de stilte van de ouderdom niet verkeerd. Zo vaak, zo veel, dat niet meer hoeft. En toch, verdwaal ik soms in mijn gedachten vol overmoed omdat opdwarrelende rokken uitzicht bieden op dat wat was. En ik denk dat alles nog mogelijk is.

Rik Bronkhorst.

Opname 14 februari 2023. Column.

Wat een oude foto al wel oproept.

Auteur: Tussen ratio en redelijkheid.

Auteur, graficus, dichter, kunstenaar, levenskunstenaar balancerend tussen geloof en wanhoop. Schepper van kunst en gedachten voor zoekers en zieners die de droom levend houden. "I have a dream", riep vrijheidsstrijder Martin Luther King en zo is het. Want wie leeft zonder dromen is al verslagen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s