Boeken

De buurt was veilig
Een prachtig beeldend verslag van de jaren ’50 en ’60 waarin een opgroeiend kind zijn weg probeert te vinden. Een boek vol herkenning voor de generatie babyboomers en een duidelijke waarschuwing voor hen die daarna komen.

Verslag van leven
Vier delen humor, kunst en gedichten vanaf de zelfkant van het leven in de jaren ’70. De nieuwe Carmiggelt is opgestaan met levensechte verhalen uit de kroeg en het leven zelf. Na de roerige jaren ’60 kwamen de wilde jaren ’70.
Tussen geloven en zeker weten
Waarin de auteur verslag doet van zijn levenslange zoektocht naar geborgenheid, liefde en verlangen ergens bij te horen. Een morele gids voor zoekers en zieners. Een boek dat je steeds opnieuw pakt en aan het denken zet.


De auteur in goed humeur. Vanuit een onuitputtelijke bron verhaalt de schrijver dagelijks op deze website van heden, verleden en de toekomst. Maar altijd met een knipoog, omdat ook hij zegt de waarheid niet in pacht te hebben.

Interview boeken.

Overhandiging “Tussen geloven en zeker weten” morele gids voor burgers en politici aan Gert-Jan Segers, fractievoorzitter van de ChristenUnie. Een oproep tot verdraagzaamheid in een tijd die daarom vraagt.

Gesprek over kansarme kinderen en onderwijs met burgemeester Bolsius van Amersfoort. Tevens overhandiging “De buurt was veilig” en “Tussen geloven en zeker weten. De terugkeer op het smalle pad”.